Inici Barcelona Movie Walks Films Atractius
Idioma: 

 / Inici / Atractius / Rambla del MarVersió per a imprimir

Rambla del Mar
Informació Històrica del lloc
El passeig de la Rambla del Mar és una plataforma flotant que uneix el Portal de la Pau amb el Moll d’Espanya, on hi ha tota la zona lúdica del Maremagnum, l’Imax i els clubs nàutics. Va començar a funcionar l’any 1994. De fet, és la continuació de La Rambla cap al mar, i s’obre perquè puguin passar els vaixells, ja que tanca una dàrsena navegable. El seu disseny és molt original en el paviment de fusta i formes corbes que recorden l’estil de l’artista modernista Jujol, així com també en les pèrgoles corbes que suporten els llums. El projecte es deu als arquitectes Helio Piñón i Albert Viaplana, que també són els autors de l’edifici del Maremagnum.
Per conèixer millor la zona
Aquest curiós passeig uneix la popular Rambla amb la nova zona lúdica creada al Port Vell de Barcelona, anomenat en aquest indret Moll d’Espanya. Quan hom es troba en aquest moll, es té en tot moment la sensació d’estar sobre una plataforma marina: per la brisa, per l’olor i pel moviment de les aigües semi-captives. Destaquen tres grans instal•lacions d’oci: el cinema Imax, amb un pantalla plana de set pisos d’alçada, a més d’una cúpula de 900m2 de superfície que envolta els espectadors; l’Aquarium, amb un túnel de vidre de 80 metres que permet veure com neden els taurons i altres peixos mediterranis sobre els caps dels visitants, i el Maremagnum, un centre comercial amb una variada oferta de botigues i restaurants.
Un altre aspecte destacat d’aquest moll són els clubs nàutics, com el Reial Club Nàutic i el Reial Club Marítim, molt arrelats a la ciutat, donada la gran afició al món de la vela.
MAPA
      Barcelona Movie Walks '24