Inici Barcelona Movie Walks Films Atractius
Idioma: 

 / Inici / Films

El Perfume: historia de un asesino
Jean-Baptiste Grenouille neix envoltat de restes de peix d’un mercat i és abandonat per la seva mare entre les escombraries. La seva infantesa passa entre hospicis, rebutjat per matrones i els altres orfes, sobretot per la seva falta d’olor corporal i la seva obsessió de veure al món a través de les olors de les coses. Posseïa un olfacte excepcional. Als 20 anys, després de treballar en un curtidoria, aconsegueix treballar per el perfumer Baldini, que l’ensenya a destil•lar essències. Però ell volia anar més lluny, captar l’olor d’objectes com el vidre i sobretot l’olor de determinades dones. A canvi de centenars de fórmules de perfums amb les que Baldini es va enriquir, va escriure-li una carta de recomanació per aprendre l’art de “enfleurage” a la capital mundial del perfum: Grasse. Un cop allí, aconsegueix el seu objectiu, un perfum basat amb l’essència de joves noies que viuen a la ciutat, a les quals ha de matar i mutilar per obtenir-la.
Manuale d'amore 2 (corregido y aumentado)
Quatre històries amb l’amor com a fil conductor: EROS té com protagonista un jove paraplègic que s’enamora bojament de la seva fisioterapeuta; LA MATERNITAT és l’odissea tragicòmica de Franco i Manuela, una jove parella que està obligada a recórrer a la reproducció assistida per tenir un fill; EL MATRIMONI tracta sobre Fosco i Filippo, una parella gai que decideix anar a Barcelona per casar-se; a AMOR EXTREM Ernesto, un home a la cinquantena, cansat de la rutina matrimonial, pateix un rampell de passió per una dona molt més jove que ell, Cecília. El nexe dels quatre episodis és un programa radiofònic conduït per Fulvio, centrat en el tema de l’amor.
Salvador (Puig Antich)
A principis dels setanta, el MIL, un grup d’anarquistes format per joves catalans i francesos, posa a prova la policia, al cometre diversos atracaments a Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir diners per recolzar als sectors més combatius del moviment obrer. Després d’uns mesos d’èxits, la “Brigada Político Social” tendeix una trampa a dos militats. Durant la detenció es produeix un confús tiroteig en el que mor un jove inspector de policia. Salvador Puig Antich resulta greument ferit, ingressant a la Model, a la espera d’un consell de guerra. Com a conseqüència de l’assassinat de Carrero Blanco, Salvador es converteix en boc expiatori del regim. El Consell de Guerra resulta una farsa, i és comdemnat a mort. Malgrat tots els intents per part de les germanes i advocats per salvar-lo, el 2 de març de 1974 és executat mitjançant el “garrote vil”. La seva tràgica mort va deixar un gran petjada a tota una generació que encara avui es pregunta si haurien pogut fer quelcom més per evitar una execució tan terrible com inútil.
Todo sobre mi madre
Manuela sent la necessitat imperiosa de buscar el pare del fill que acaba de perdre en un accident. La gran obsessió vital del noi fou la de saber qui era el seu pare, fet que ella sempre va amagar-li. Amb aquesta intenció Manuela viatja a Barcelona, on es retrobarà amb ell, tot i que transformat en la Lola. La recerca d’un home amb aquest nom no pot resultar senzill. I en efecte no ho és.
Una casa de locos
Xavier és un jove francès de 25 anys que estudia ciències econòmiques. Un amic del seu pare li proposa preparar-se per a unes oposicions al Ministeri d’Economia i Finances, però, entre altres coses, necessita saber espanyol. Així doncs, decideix anar a Barcelona per realitzar el darrer curs de carrera, aprofitant el programa d’intercanvi universitari europeu Erasmus. Un cop a la capital catalana, s’instal•la en un pis on viuen altres estudiants europeus (un italià, una anglesa, un danès, un alemany, una belga i una catalana). Durant aquest any, Xavier viu una sèrie d’experiències que són com un recorregut d’iniciació. Malgrat la diferència de llengües, de cultures i de trobar-se fora de les seves cases, els set joves aprenen a conèixer-se i a apreciar-se.
Vicky Cristina Barcelona
La Vicky (Rebecca Hall) i la Cristina (Scarlett Johansson) són dues amigues nord-americanes que viatgen a Barcelona per passar uns dies de vacances a casa d’uns amics. A la Ciutat Comtal faran turisme, disfrutaran de la gastronomia i la cultura local, però sobretot reflexionaran sobre les seves respectives expectatives de vida a partir de l’encontre casual amb una peculiar parella d’artistes autòctons, Juan Antonio (Javier Bardem) i la seva ex-dona María Elena (Penélope Cruz).
Total: 6 elements 
pàgina 1 de 1  - Anar a la pàgina: 1 
<<anterior | següent>>